top of page

Over ons

Tegelboerderij De Kempen is een initiatief van Van Loon Tegelwerken.

 

Frans van Loon heeft jarenlange ervaring in de tegelbranche, waarin hij sinds 2002 actief is. Inmiddels werkt hij al meer dan 10 jaar als zelfstandig tegelzetter. Vanwege zijn ervaring als tegelzetter kan Frans als geen ander de kwaliteit van een tegel beoordelen. In de praktijk komt het regelmatig voor dat hij met tegels moet werken van mindere kwaliteit, waardoor hij niet altijd het eindproduct kan leveren zoals hij zelf graag zou willen. Mede om deze reden heeft Frans besloten zelf tegels te gaan selecteren. Samen met zijn partner, Esther Gorzeman, heeft hij daarom Tegelboerderij De Kempen opgestart.

 

Tegelboerderij De Kempen is toonaangevend op het gebied van exclusieve merken, en biedt kwaliteitstegels aan voor een breed publiek.

Wij bieden voor elk budget een passende oplossing.

 

Service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom streven wij ernaar u zo goed mogelijk te  begeleiden met uw tegelkeuze. Wij zijn normaal elke zaterdag geopend van 10.00-17.00 uur, maar buiten deze openingstijden kunt u altijd op afspraak bij ons terecht. Op deze wijze kunnen wij u persoonlijk adviseren over de tegel die bij u past. De koffie staat altijd klaar!

bottom of page